© 2018 NIFS

  • White Facebook Icon

                                      Velkommen til NIFS sine nettsider.

Vi er en ideell organisasjon for helsearbeidere som er opptatt av eller arbeider med kroniske sår eller sårproblematikk.

Her kan du finne informasjon om organisasjonen, aktiviteter, sårbehandling, stipender og mye annet.

 

NIFS er med i European Wound Healing Management Association (EWMA).

Nyheter

08.01.2020

Forskere ved Lund Universitet i Sverige har utviklet en hydrogel som inneholder naturlige peptider som har antibakteriell effekt. Peptider er kjeder av aminosyrer og finnes for eksempel på huden vår hvor det inngår som en del av vår immunsystem. 

I en tid hvor en ser krirtisk på den økende bruken av antibiotika er dette spennende forskning. Utover å ha en antibakteriell effekt ser det ut at peptidene  også også 

hemmer inflammasjon i sårene.

Kilde: sciencedaily.com

Nyheter

03.02.2020

Om NIFS konferansen og EWMA i London ikke er eksotisk nok for deg kan du nå melde deg på den årlige konferansen til den malaisiske sårforening i oktober.  Mottoet for deres konferanse i år er " may the cure be with you" :)

Se også vår kalender for andre kurs og kongresser i inn- og utlandet

Takk til deltakerne, forelesere og leverandørene for to lærerike dager på NIFS Kongressen 2020! 

Vi håper at dere finner tid til å besvare evalueringsskjemaet som ble sendt ut etter kongressen.  Deres tilbakemeldinger er viktige for oss når vi planlegger NIFS kongressen 4-5 februar 2021 på Holmenkollen!

nifs_clarion_hoteø.jpg

NIFS var på EPUAP i Lyon!                         

Tilbakeblikk på EWMA 2019 i Gøteborg                                    

Nyheter

Her finner du en liste med internasjonale nyheter rundt tema innen sårbehandling. Meld deg gjerne også på vårt nyhetsbrev nederst på denne siden for å holde  deg oppdatert hele tiden.

Stipender

Visste du at du kan søke NIFS om stipender til formål som å reise på kurs/kongress eller hospitering ved Bispebjerg Sykehus i København?  Klikk på linken nedenfor for å finne ut hvordan du kan søke på stipendene.

Møtekalender

Her finner du en oversikt over kongresser og seminarer i Norge og i utlandet

nifs ewma 2019 5