top of page

NIFS kongress 2023 i Oslo

Akutte/traumatiske og infiserte sår

NIFS holmenkollen invitasjon.JPG

Vi ønsker velkommen til to spennende dager på Holmenkollen 2.-3-februar 2023!  Tema for kongressen 2023 er relevant for de fleste som jobber innenfor sårbehandling.  Vi har funnet flinke forelesere fra inn- og utlandet og vi gleder oss allerede til å treffe mange av dere i Oslo!

Klikk på bildet ovenfor eller på knappen nedenfor for å komme til påmelding. Programmet finner dere nederst på denne siden - klikk på bildet av programmet for å komme til en PDF fil.

Program: Klikk på bildet nedenfor for å komme til en pdf fil som er lettere å lese og som kan printes ut.

nifs program 2023.JPG

For å øke andelen av leger som deltar vil vi også i 2023 ta opp kongressen, lage en redigert, reklamefri versjon, dersom vi oppnår minst 10 påmeldte leger. I så fall vil andre også få anledning til å kjøpe denne versjonen. En slik versjon vil først bli tilgjengelig 14 dager etter kongressen.


Det betyr at leger kun mottar et redigert opptak uten reklame, og ikke deltar fysisk på kongressen.

Opptaket vil være tilgjengelig i 4 uker f.om. 17. februar. 

Allmennmedisin: godkjennes med 8 valgfrie kurspoeng til videre- og etterutdanningen (forlengelse av retten til tilleggstakst). 

Ortopedisk kirurgi: godkjennes med 8 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og spesialistenes etterutdanning for leger i gammel ordning

Dermatovenerologi: godkjennes med 7 timer som valgfritt kurs for leger i spesialisering og for spesialistenes etterutdanning.

Kurset ligg i Kurskatalogen ( Legeforeningen) med kursid. 35183.

bottom of page