top of page

Endring av NIFS-kongressen i 2021 til en dag med digital kongress på grunn av Covid-19 situasjonen

 

Kjære NIFS-medlemmer

Den planlagte fysiske kongressen på Holmenkollen i februar 21 har vi nå besluttet å avlyse på grunn av den pågående Covid-19 situasjonen i Norge. Vi håpet at denne skulle avta og at vi kunne gjennomføre kongressen med 200 fysisk tilstede og øvrige deltakere digitalt. Situasjonen innebærer nå at det er restriksjoner for samlinger og reiserestriksjoner for mange, og spesielt for helsepersonell, så vi endrer kongressen til å bli en digital dags-kongress i stedet torsdag 4.februar 2021. Redusering til en dag gjør at vi må endre det opprinnelige programmet noe og kommer med nytt forslag innen kort tid.

nifs kongress online.JPG

                                                                                                                              source: shutterstock

 

Vi håper på en god virtuell/digital utstilling og også mulighet til firmasymposium i den digitale utgaven av kongressen. I forkant av kongressen vil KSCI (eventbyrå) kommunisere direkte med alle deltakere som er påmeldt på e-post. Alle deltakere får tilgang til en side hvor man kan se kongressen live og se opptak av programmet i etterkant. Innloggingen er personlig og kan ikke deles med flere. Man må være personlig påmeldt dersom man ønsker tilgang til livesendingen, opptak og direkte kommunikasjon før, under og etter konferansen. Det vil fortsatt bli utdelt kursbevis for meritterende timer for de som melder seg på.

Linken til påmeldingsskjema legges ut snart. Dette skal vi også annonsere på facebook om kort tid.

For å bli mer kjent med de ulike sårmiljøene rundt omkring i Norge, så ønsker vi at dere sender inn en liten filmhilsen for å vise frem arbeidsplassen og hvordan dere jobber. Filmen kan være på 1 minutt filmet i horisontal format. Filmene vil bli vist i pausene. Filmen kan dere sende til styremedlem Eva K. Heiberg: evakheiberg@hotmail.com

Vi er lei oss for at vi ikke får gjennomført et fysisk møte, men håper dere kan bidra til å spre informasjon om kongressen på deres arbeidsplasser og at vi ses på digital kongress i 2021.

bottom of page